KLAAS MEIJER BODEMS
Bodemvlakkers
Eb- en vloedbodems
Tractoren
Previous
Next

Bodemvlakker

Uw rijbodem is bedoeld voor dagelijks gebruik. De eb en vloedbodem van Klaas Meijer Bodems is daarop berekend. Maar voor elke paardensportbodem is zorgvuldig onderhoud vereist. Een paardenbak met sportbodem is veel onderhoud nodig. Vrijwel dagelijks. Daarom is een Bodemvlakker een must have machine voor het beste onderhoud van uw bodem.

Een bodemvlakker is heel effectief: de toplaag wordt los gemaakt door ijzeren tanden, meteen vlak geschoven. En daarna afgewerkt door een kettingsleep. Zo maakt u de bodem vlak én representatief in één werkgang. En zorgt voor:

  • Bodemverdichting
  • Toplaag  losmaken
  • Verkruimeling en egalisering van de toplaag.
  • Afvlakken van gaten , ophopingen en hoefslagen.

Daarnaast zijn sommige bodemvlakker ook uit te rusten met een watertank voor beregening van uw bodem. Zoekt u een bodemvlakker die makkelijk is te bedienen? Vraag er gerust naar. De vlakkers die wij kunnen leveren, zorgen voor een goed onderhoud welke bij uw bodem past.

U kunt een bodemvlakker bevestigen aan de driepunt hefinrichting van elke tractor. 

Wij hebben vele vlakkers op voorraad. Zowel nieuw als gebruikt van Platz Max en andere merken bodemvlakkers.

sleep
bak bodem zand

Zand

Een goede bodem begint met 1e kwaliteit zand.  Zand is de basis. Van daaruit wordt de bodem opgebouwd.

Bekijk details

Vezel

Klaas Meijer Bodems is importeur van Cofibre. Een vezel welke hoofdzakelijk bestaat uit bindvezel die de bodem veel draagkracht geeft. 

Bekijk details

bak bodem eb en vloed

Eb -en Vloed

Een eb -en vloed bodem stelt u in staat om het waterpeil (automatisch) te regelen zodat uw bodem altijd van optimale kwaliteit is.

Bekijk details

Call Now Button
WhatsApp chat